NL

Laatste nieuws

Vacature onderzoeker + coördinator onderzoek

Proefcentrum Hoogstraten is op zoek naar een onderzoeker en coördinator onderzoek voor het vruchtgroententeam. Meer informatie vind je hier.

Opvang en recirculatie trayvelden

Om te kunnen voldoen aan de waterkwaliteitsnormen plaatsen aardbeientelers opvangcapaciteiten bij hun trayveld. PCH heeft een rekenblad ontwikkeld om snel de juiste capaciteiten in combinatie met een ontsmetter te berekenen specifiek aangepast aan de situatie en de eisen van de teler. Interesse? Neem contact met het onderzoeks- of voorlichtingsteam om voor je trayveld enkele simulaties te berekenen.

Lidmaatschap Proefcentrum Hoogstraten

Als lid van het Proefcentrum Hoogstraten bent u steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het onderzoek. Via het lidmaatschap wordt u het volgende aangeboden:

  • Gratis telefonische bijstand
  • 1 bedrijfsbezoek door het Proefcentrum 
  • Toegang tot de proeven na afspraak
  • Toegang voor functies in bestuurorganen zoals technisch comité, werkgroepen, ...
  • Abonnement Proeftuinnieuws (21 ex./jaar)
  • Uitnodigingen voor onze activiteiten
  • Mogelijkheid tot het bekomen van onze jaarverslagen
  • Mogelijkheid tot toegang extranet (voor tarieven, gelieve contact op te nemen)

Zowel ledenbijdrage als het abonnement op Proeftuinnieuws lopen van 1/1 tot 31/12

Binnenland   € 110 (incl. BTW)
Buitenland 

Telers CLTV Zundert

€ 110 (incl. BTW)

Lid Vlaamse coöperatie

€ 158 (excl. BTW)

Andere € 241 (excl. BTW)

Tarieven jaarverslag Proefcentrum Hoogstraten
Jaarverslagen kunnen aangevraagd worden bij Proefcentrum Hoogstarten via de website of via info@proefcentrum.be. de prijs is afhankelijk van een aantal parameters en wordt bepaald per aanvraag. Leden van Vlaamse veilingen, telers van aardbei, tomaat of paprika en leden van Proefcentrum Hoogstarten genieten aanzienlijke korting op het verkrijgen van een jaarverslag. Bij aardbeitelers is het jaarverslag aardbei onderdeel van het contract bij de voorlichtingsdienst van Proefcentrum Hoogstraten.  

Extranet
Als lid van het Proefcentrum kan u toegang krijgen tot een teelt op het exclusieve gedeelte (extranet) van onze website. 

Via Extranet worden leden op de hoogte gehouden van de recente ontwikkelingen binnen het onderzoek aardbei, paprika of tomaat. Proefopzetten en markante resultaten betreffende rassenonderzoek, teelttechniek, bemesting, substraten, waarnemingen & waarschuwingen en gewasbescherming worden kenbaar gemaakt via dit platform.

De nieuwste resultaten worden gepubliceerd in een maandelijkse nieuwsbrief die wordt verdeeld via het extranet. De voorlichtingsdienst Aardbei houdt zijn klanten via extranet op de hoogte van hun wekelijkse bevindingen d.m.v. weekoverzichten.

Lidmaatschap en toegang tot extranet kunnen aangevraagd worden bij Proefcentrum Hoogstraten via het contactformulier. Onderstaande gegevens dienen doorgegeven te worden alvorens de correcte prijs kan opgemaakt worden. 

Naam en Voornaam
Bedrijfsnaam
Adres (Straat, nr., postcode en gemeente)
Land
Tel. + Fax + GSM
E-mailadres
BTW-nummer
Aangesloten bij een Coöperatie? Welke?

Tot welke onderdelen op extranet wordt toegang gevraagd?
Geen / Aardbei / Paprika / Tomaat / Voorlichting aardbei

©  Proefcentrum Hoogstraten  -  Voort 71  -  2328 Meerle  -  België
Tel: +32 (0)3 315 70 52  -  Fax: +32 (0)3 315 00 87  -  info@proefcentrum.be
website by debiek*